Entertainment

Squid Game-brein fileert kritiek LeBron: ‘Space Jam 2 gezien?’

(Afbeelding: AFP / Manners)

Hwang Dong-Hyuk, de bedenker van de Netflix Original Squid Game, heeft gereageerd op de kritiek van LeBron James. De NBA-ster is het niet eens met het einde. “Heb je Space Jam 2 gezien”, begint de Zuid-Koreaanse schrijver zijn reactie.

⚠️ De video kan spoilers bevatten

Squid Game behoeft geen introductie meer, de Netflix-serie houdt de hele wereld bezig. Zelfs de grootste sportsterren discussiëren over de show.

De kritiek van LeBron James op Squid Game

Zo ook LeBron James en Anthony Davis, teamgenoten bij LA Lakers. “Ik vond de hele show goed, behalve het einde”, zegt de NBA-ster, die in de onderstaande video verder uitlegt waarom. Ben je bewust van eventuele spoilers.

🚨🚨🚨spoiler alert🚨🚨🚨

LeBron and AD discuss their thoughts on Squid Game and I briefly lose my professionalism pic.twitter.com/HWP1tHi8oK

— Kyle Goon (@kylegoon) October 13, 2021

De kritiek van LeBron James op het einde van Squid Game zorgde voor veel ophef op social media. In een interview met The Guardian besloot Hwang Dong-Hyuk er deze week maar wat van te zeggen.

Hwang Dong-Hyuk: ‘Heb je Space Jam 2 gezien?’

“Heb je Space Jam 2 gezien?”, vraagt Hwang Dong-Hyuk de interviewer, om zelf verder te gaan. “Kijk, LeBron James is cool en mag zeggen wat hij wil. Dat respecteer ik. Ik ben erg dankbaar dat hij de hele serie heeft gezien. Maar ik zou mijn einde niet veranderen. Dat is mijn einde. Als hij een beter idee heeft, moet hij misschien zijn eigen sequel maken. Ik zal het bekijken en hem misschien een bericht sturen met de tekst: ‘Ik vond je hele show leuk, behalve het einde’.”

Hwang Dong-Hyuk, squid game, kritiek, lebron james, netflixHwang Dong-Hyuk (midden) tijdens de opnames van Squid Game (Afbeelding: AFP)

De vinnige woorden van Hwang Dong-Hyuk zijn aangekomen bij Le Bron James, die de reactie van de Zuid-Koreaan zo te zien nauwelijks kon geloven. De NBA-ster deelde het cynische voorstel van de Squid Game-bedenker zelfs op Twitter, maar liet de woorden over Space Jam 2 weg.

This can’t be real right??!! I hope not 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 https://t.co/IGbqEvFGud

— LeBron James (@KingJames) October 26, 2021

Squid Game is een Zuid-Koreaanse serie over 456 mensen met schulden, die het voor een geldprijs tegen elkaar opnemen in een reeks kinderspellen. Wie faalt of weigert, wordt vermoord, zo blijkt tijdens het spel. Het is de populairste Netflix Original ooit. Lees er meer over op deze overzichtspagina.

Reageer op artikel:

Squid Game-brein gaat in op kritiek LeBron: ‘Space Jam 2 gezien?’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button