Entertainment

Jason Momoa is uit op wraak in eerste brute trailer Netflix-thriller

(Afbeelding: Netflix)

Niet bijster origineel, wel uiterst vermakelijk: Game of Thrones-ster Jason Momoa speelt binnenkort de hoofdrol in Netflix-thriller Sweet Girl. De eerste trailer schreeuwt Taken. Op een goede manier.

Soms heb je geen zin in hoogdravend Oscarmateriaal, zware dramafilms of out-of-the-box indiefilms. Na een lange werkdag wil je soms even je verstand op nul zetten en neerploffen op de bank. Dan is het tijd voor de wat simpelere actiefilms. Thrillers als Taken, het type wraakfilms waar Liam Neeson en Bruce Willis een lucratief pensioen mee bij elkaar sprokkelen.

Jason Momoa in wraakthriller

Niet bijster origineel, maar vrijwel altijd gegarandeerd vermaak. Netflix gaat 20 augustus precies in die behoefte voorzien met Sweet Girl, een actiethriller met Jason Momoa in de hoofdrol, die ook als producent vanaf het begin bij dit project betrokken was. Nee, je hoeft geen bijna bejaarden 80’s-ster te zijn om dit type wraakfilm neer te zetten.

Hij speelt een  echtgenoot die door een diep dal gaat na de dood van zijn vrouw. Hij zweert wraak te nemen op de mensen die verantwoordelijk zijn voor de dood van zijn vrouw en tegelijkertijd de enige familie die hij nog heeft, zijn dochter, te beschermen. Ray Cooper, zoals de toegewijde huisvader heet, neemt het op tegen het farmaceutische bedrijf dat verantwoordelijk is voor het uit de handel halen van een mogelijk levensreddend medicijn, vlak voordat zijn vrouw (Adria Arjona) aan kanker overlijdt. Iets wat voorkomen had kunnen worden met exact dat medicijn.

Dodelijke ontmoeting

Wat begint als een zoektocht naar de waarheid leidt  al snel tot een dodelijke ontmoeting die Ray en zijn dochter Rachel (Isabela Merced) in gevaar brengt, en Ray’s missie verandert in een zoektocht naar wraak om de enige familie die hij nog heeft te beschermen.

Dat riedeltje kennen we ondertussen wel, maar dat mag de pret niet drukken. Zolang de film maar spannend genoeg is en brute actie op ons beeldscherm tovert, zullen wij zeker op 20 augustus Netflix aanslingeren. Vanaf dan staat Sweet Girl namelijk op Netflix.

Binnenkort op Netflix

De onderstaande trailer belooft in ieder geval veel goeds, met de altijd imposante Momoa als kapotgemaakte vader. De regie is in handen van Brian Andrew Mendoza, die eerder al met Momoa de actiefilm Braven en de serie Frontier afleverde. Het script is afkomstig van thriller-schrijver Gregg Hurwitz, dus dat belooft veel goeds. Naast Momoa bestaat de cast onder andere uit Isabela Merced, Manuel Garcia-Rulfo, Adria Arjona, Raza Jaffrey en Justin Bartha.

Sweet Girl is vanaf 20 augustus op Netflix te streamen.

Deze verlepte Nike-schoenen worden de duurste sneakers ooit

Jason Momoa gaat Taken achterna in eerste brute trailer Netflix-thriller💥 (Afbeelding: Netflix)

Reageer op artikel:

Jason Momoa is uit op wraak in eerste brute trailer Netflix-thriller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button