Entertainment

Henny Huisman verward met Michiel Huisman in film met bizar plot

(Afbeelding: ANP)

Henny Huisman en Michiel Huisman, what’s the difference?. Nou, als het aan de plastisch chirurg in De Facelift ligt niet veel.

Jawel, Henny Huisman is binnenkort te zien zijn in een bioscoopfilm. De opnames van De Facelift staan op korte termijn gepland, al is nog niet duidelijk wanneer het draaien exact van start gaat. In de film wordt de televisiecoryfee verward met zijn halve naamgenoot Michiel Huisman.

Henny Huisman in De Facelift

De actiekomedie gaat over een oud-crimineel die wordt opgejaagd door de maffia en zijn heil zoekt in plastische chirurgie. “Hij wil eerst het hoofd van Michiel Huisman krijgen. Maar dan krijgt hij per ongeluk mijn hoofd”, vertelde Henny Huisman zondagavond in het NPO-radioprogramma Op de plank. Het is nog niet duidelijk of Michiel Huisman ook kort in de film te zien is.

henny huisman, michiel huisman, faceliftANP

Producent Just Entertainment beloofde eerder al op een later tijdstip met meer informatie te komen over het project. De Facelift werd in 2019 ook al aangekondigd, maar kwam toen niet van de grond. Toen had het project nog als werktitel Who the fuck is Henny Huisman?.

Veel plannen voor 2022

De oud-presentator van de Soundmixshow gaat naast De Facelift komend seizoen het theater in met een voorstelling gebaseerd op zijn eigen biografie. Hij vertelde presentator Astrid de Jong in zijn theatervoorstelling “dingen te delen over mijn tv-carrière die nog niemand weet”. Het maakt Henny Huisman niet uit hoeveel mensen er in de zaal kunnen zitten. “Ik ben iemand die als hij A zegt niet alleen B zegt, maar ook Z. Al zitten er maar dertien man in de zaal, ik doe alles voor mijn publiek.”

Michiel Huisman als slechterik

Zelf is Michiel Huisman op dit moment als slechterik te zien in Angela Black. Deze serierol volgde na zijn rol in de geprezen serie The Flight Attendant. Lees hier hoe Kaley Cuoco voor die serie een sekscoach vond in Michiel Huisman.

Reageer op artikel:

Henny Huisman verward met Michiel Huisman in film met bizar plot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button