Style

Adidas x Tsitsipas, Nike NBA en meer

(Afbeelding: Adidas)

Hier is de top 5 nieuwe sneakers van week 41. Met onder meer een ode van Nike aan het 75-jarige bestaan van de hoogste basketbalcompetitie NBA.

Verder in de top 5 van deze week een mix van een bergschoen en sneaker, de nieuwe samenwerking tussen Adidas en Stefanos Tsitsipas en een lekkere colorway van de New Balance Casablanca XC-72. Maar we beginnen met een griezelfilm uit de 90’s.

1. Vans x Gremlins

vans x gremlins, nieuwe sneakers, week 41, releases(Afbeelding: Vans)

Vans kondigde eerder al deze horrorcollectie aan voor Halloween 2021, maar destijds werden de Gremlins nog even stilgehouden. Welnu, de iconische griezelwezens uit de jaren 90 zijn terug op jouw favoriete Vans-sneakers, zoals de Sk8-Hi. het bovenstaande model koop je voor 120 euro.

2. Adidas x Stefanos Tsitsipas

It’s been months in the making and I’m glad to announce I have my face on an @adidasoriginals shoe! 👀 #createdwithadidas

Only available on https://t.co/RmbQ3fitU9 in Europe and Japan. It’ll be available through Tennis specialists in Europe and North America too! pic.twitter.com/aTxhdk0WL6

— Stefanos Tsitsipas (@steftsitsipas) October 13, 2021

In navolging van de Amerikaanse tennisser Stan Smith heeft de Griekse tennisser Stefanos Tsitsipas nu ook zijn eigen Adidas-sneakers. Hij onthulde ze deze week op social media. Je koopt ze nu voor 120 euro.

3. Nike Blazer Mid ’77 EMB

Nike Blazer Mid '77 EMB, nba, sneakers, nieuwe releases, week 41, 2021(Afbeelding: Nike) Nike Blazer Mid '77 EMB, nba, sneakers, nieuwe releases, week 41, 2021(Afbeelding: Nike)

Een heerlijke speciale uitgave van de Nike Blazer Mid, ter ere van het 75-jarige bestaan van de NBA. Het model is gebaseerd op een schoen uit de jaren 70 en om de NBA-logo’s kun je niet heen. Je koopt ze, in verschillende kleurcombinaties, voor 99,99 euro.

4. Cole Haan 4.ZERØGRAND

Cole Haan 4.ZERØGRAND(Afbeelding: Cole Haan)

De eigenschappen van een hiking-boot, zoals waterdichtheid en veel grip, en het comfort van sneakers. Je koopt de Cole Haan 4.ZERØGRAND voor 230 euro. Snel bij zijn, want deze schoenen gaan hard.

5. New Balance Casablanca XC-72

new balance casablanca, sneakers, releases, week 41, 2021(Afbeelding: New Balance)

Een lekkere nieuwe colorway van de New Balance Casablanca XC-72. Je koopt de sneakers voor 160 euro.

Nieuwe sneakers van vorige week

Bekijk hier de nieuwe sneakers van vorige week, inclusief de nieuwe Nike Air Jordan 1 Low.

Reageer op artikel:

Nieuwe sneakers week 41: Adidas x Tsitsipas, Nike NBA en meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button